Valmennukset

Esittely

21. joulukuuta 2014. Kipuja ja mieliharmia. Miksi minä teen sitä mitä minä teen? Olin pitkään pohtinut omia hajanaisia tavoitteita. Etsin asiaa, joka veisi kaikkia tavoitteitani samaan suuntaan. Yrityksen kulttuuri ja arvot vaativat muutosta. Johtamisongelmia ja kasvua itse johtajana. Laatuongelmia tuotannossa. Henkilöstöhaasteita. Riskisesti oman talouden sijoitukset. Oman terveys ja inspiraatio vaati myös jäsentelyä. Perhe ja harrastukset olivat tärkeitä, mutta ei todellisuudessa kalenterin perusteella.

 

Tämän viiden vuoden aikana minulle jäsentyi loogisempi polku, siitä miten sinä voit saada sen mitä sinä tavoittelet liiketoiminnaltasi. Olin 10 vuotta kuin sumuisessa metsässä törmäten oikeisiin asioihin, mutta jäljestäpäin väärässä järjestyksessä. Nyt pystyn auttamaan sinua ja organisaatiotasi menemään sellaisessa järjestyksessä, että se tuottaa lopulta toivotun lopputuloksen.

Yrityksen kasvattaminen on vaikeaa ja liiketoiminnan kasvaessa uusia esteitä esiintyy edelleen vuoden ympäri. On tärkeää ottaa käyttöön johtamisjärjestelmä ja kehittää prosessi, jolla arvioidaan, suunnitellaan ja pidetään kaikkia vastuussa. Selventämällä ja yksinkertaistamalla yhden ja kolmen vuoden suunnitelmat annat mahdollisuuden määritellä organisaatiollesi parempia päämääriä ja EOS® antaa välineitä pitämään organisaatiota vastuullisena.

Valmennuspäivät

Ota yhteyttä

1. Visiosta todeksi

Haluatko yrityksesi Vision kirkkaaksi ja tekemisen tavoitetta kohden? Autan johtoa ottamaan käyttöön johtamisjärjestelmän jolla tulevaisuudesta käsin johdetaan tämän päivän tekemistä.

Valmennuspäivä alkaen 3670 euroa sis. alv.  Et maksa mitään jos et ole tyytyväinen.

 

2. Innostus ja intohimo

Kohtaan usein ihmisiä, joista näkee heidän tekevän asioita jotka itse asiassa ei ole heille kovin innostavia ja tärkeitä. Tulokset ovat tietysti sen mukaisia. Johtajan tehtävä on auttaa heitä löytämään ne asiat ja tehtävät jotka ovat innostuksen ja intohimon kohteita. Sen jälkeen ihminen kasvaa täyteen mittaansa.

 

Kartta

Valmennuspäivän aikana löydät ne asiat, joita sinä tai organisaatiosi haluat ja teemme listan niistä asioita, joita sinä ei oikeastaan haluakkaan tehdä. Järjestämme kiinnostuksen kohteesi tärkeysjärjestykseen ja saat selkeyden tavoitteisiisi.

 

Valmennuspäivä alkaen 3670 euroa sis. alv.

 

3. Tavoitteet ja tekeminen

Miten liiketoimintasi voi? Onko tuote kunnossa ja helppo myydä, toimittaa ja laskuttaa? Entä henkilöstösi? Puhkuuko he intoa? Mitä asiakkaasi kertoo teistä? Pullisteleeko henkilökohtainen pankkitilisi vai stressaako se? Miten sinä ja perheesi voi?

 

Kompassi

Valmennuspäivän aikana Kartassa määritellyt laajemmat asiat viedään yksityiskohtaisempaan tavoitekarttaan, jossa tavoitteet on jaettu osatavoitteisiin. Tiedät myös sen, miksi sinä tavoittelet niitä asioita, jotka olet valinnut. Määrittelemme mitä tekemällä tavoite toteutuu ja löydämme kuka/ketkä sinua auttaa, jotta pääset tavoitteisiisi. Tuomme pohjan tavoitteiden visualisointiin esim. OnePageriksi tai Goal Mapiksi.

 

Valmennuspäivä alkaen 3670 euroa sis. alv.

Ota yhteyttä